PERHATIAN: Masih tertanya-tanya macam mana nak selesaikan masalah kulit kusam, gelap, jerawat dan jeragat?

RAHSIA YANG DIAMALKAN ARTIS DAN INSTAFAMOUS UNTUK CERAHKAN KULIT 37 KALI GANDA LEBIH CEPAT DARIPADA BIASA - DIJAMIN!

5 Saat Jer

NAMPAK PERUBAHAN KETARA!

Spray jer kat muka atau badan, terus cerah dan glowing!

Tak percaya? Tengok video di bawah sekarang!

Anda ada masalah macam ni kan?

Kulit Gelap
Sunburn
Leher Gelap
Ketiak Gelap
Celah Peha Gelap

Mesti dah penat cuba macam-macam cara tapi hasilnya still tak menjadi, kan?

Bawah ni adalah antara pilihan majoriti wanita ambil untuk kesan yang cepat:
CHEMICAL PEELING

Dah lah pedih, muka jadi menakutkan, tapi hasilnya tak macam yang kita nak.

SUPPLEMENT

Dah makan macam-macam, harga mahal, kesan lambat, kadang takde kesan langsung pun ada.

CUCUK / DRIP

Yang ni sakit, bengkak pun ada. Cuba tengok berapa ramai dah dapat kesan sampingan. Doc pun marah tau.

LOSYEN PUTIH

Ramai sangat dah try, tapi tak pernah berhasil, kesan pun lambat yang amat.

Dah banyak duit habis untuk dapat kulit idaman, tapi still tak dapat hasil yang kita nak, kan?

Dah lah mahal, sakit pulak tu!

Belum kira side effect lagi tu.

Nak tahu jalan penyelesaian paling

MURAH, SENANG, SELAMAT dan BERKESAN?

MEMPERKENALKAN

LE'GLOWRY

WHITENING LOTION

Kelebihan Le'Glowry
Whitening Spray!

  • Memutihkan kulit dengan pantas.
  • Mencerahkan kulit secara kekal.
  • Menghalang sinaran UV (SPF50).
  • Melembapkan kulit.
  • Merawat kulit secara berperingkat.
  • Water based
  • Menyingkirkan sel kulit mati.
  • Tidak menyebabkan pori tersumbat.

Dah ada lebih daripada

0
Happy Customer dalam masa 5 bulan!

Siapa patut gunakan Le'Glowry?

  • Mereka yang nak cepat putih tanpa side effect.
  • Mereka yang kaki travel yang nak elak sunburn.
  • Mereka yang nak rawat kulit dan putih serentak.
  • Mereka yang banyak terdedah dengan sinar UV.
  • Mereka yang tak suka pakai foundation.

Le'Glowry Whitening Spray Telah Menjalani Ujian Klinikal Dan Terbukti Tidak Mengandungi Bahan Merbahaya!

TAHAN 10 JAM

Memang sesuai la untuk yang bekerja. Dari pergi kerja sampai balik dari kerja, masih maintain cantik.

MERAWAT KULIT

Bukan setakat mencerahkan kulit, tapi merawat. Sebab itu 95% masalah kulit seperti jeragat dan jerawat boleh selesai.

SPRAY TERUS PUTIH

Tak perlu tunggu lama dah. Spray jer terus glowing. Bukan setakat glowing, tapi buat kulit nampak lebih cerah & gebu.

PALING BEST, TAK BERCAPUK!

Jadi, jangan takut kalau berpeluh. Memang tak bercapuk. Bila berpeluh makin glowing.

Artis & Instafamous pun gunakannya

Betul ke Le'Glowry Whitening Lotion ni berkesan?

5/5

Lihat apa kata pengguna kami beberapa hari lepas..

Klik untuk lihat gambar dengan lebih jelas.

HARI NI ADA BERITA BAIK UNTUK ANDA!

Jika anda order sekarang, kami berikan 5 Special Freegift bernilai RM45 secara PERCUMA!

Bonus-bonus ini diberikan hanya jika order di laman ini sahaja. Anda dapat semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang.​

Freegift #1
Free Postage

Bernilai RM15

Freegift #2
‘Beauty Blender’

Bernilai RM10

Freegift #3
Make Up Bag

Bernilai RM15

Freegift #4
Eyebrow Pencil

Bernilai RM10

Freegift #5
Eye mask’ Collagen

Bernilai RM10

Dan Yang Paling Best Sekali Adalah...

Produk Ini Mempunyai 100% Jaminan Wang Dikembalikan
Tanpa Banyak Soal!

Kami sangat yakin Le’Glowry Whitening Lotion mampu membantu untuk mencerahkan dan mencantikkan kulit anda. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali cantik dan cerah secara natural.

Oleh sebab itu, kami beri jaminan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 7 hari.

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI. AMACAM?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

  • Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  • Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen DHL ketika barang sampai.
  • Anda akan menerima SMS daripada posmen DHL sebelum mereka membuat penghantaran ke rumah anda.
  • Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.
  • Caj tambahan RM10 dikenakan pada pelanggan.

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT !

Sebelum Tamat Promo

Jom dapatkan SEKARANG pada harga 70% Diskaun dan 5 Special Freegift ini, klik button ‘Order Sekarang’ di bawah untuk tempahan

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM150 dan tiada bonus akan diberikan.

TIADA CAS PENGHANTARAN

100% Free Seluruh Malaysia

100% JAMINAN PULANGAN WANG

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk

BARANG SAMPAI BARU BAYAR

Boleh order dahulu, bayar kemudian kepada posmen ketika barang sampai. 100% secure!

SOALAN LAZIM

Of course boleh! Le’Glowry adalah produk berasaskan waterbased dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit.

Memang boleh! Sangat sesuai dan memang tak bercapuk bila nak gantikan dengan foundation.

Produk ni tak bahaya. Semua bahan-bahan yang digunakan adalah selamat untuk digunakan dan memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor rujukan: NOT190805352K

Sebotol Le’Glowry ni mengandungi 100ml dan boleh tahan 1-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan.

Ya betul, produk ni instant effect. Lepas apply je terus nampak putih. Kesan jangka masa panjang ialah produk ni dapat mencerahkan kulit dengan penggunaan setiap hari dan kesan putih tersebut adalah kekal. So maksudnya ada 2in1 effect. Instant effect & long term effect 😉

Ya betul, bila kita selalu guna, kulit kita akan jadi cerah kekal. Sebab dalam Le’Glowry ada Niacinamide dimana function Niacinamide ni memang membantu untuk berikan kesan cerah yang kekal pada kulit.

Produk ni waterproof. Kalau kena air tu takkan tertanggal. Cuma kalau gosok dengan air dia akan hilang kesan putih tu.

Tak naik jerawat halus atau apa-apa kesan sampingan, malah kalau memang ada jerawat halus, Le’Glowry akan rawat sekali dengan cepat.

Boleh tahan 10 jam hingga 24 jam, bergantung kepada aktiviti harian kita.

Sangat-sangat sesuai untuk hilangkan dan elakkan sunburn tu, sebab Le’Glowry ada SPF50 yang berfungsi sebagai sunblock.

Mestilah boleh. Dalam Le’Glowry ni ada Vitamin C. Ianya bukan sahaja mencerahkan kulit, menyingkirkan sel kulit mati, bertindak sebagai antioksidan yang menggalakkan pembentukan kolagen, malah dia juga anti penuaan yang merawat jeragat dan tompok hitam. Manakala Vitamin E pula bertindak sebagai antioksidan, merawat jerawat, parut jerawat dan melembapkan kulit.

Kebanyakan whitening spray yang ada selalunya tak cukup lembap dan cepat mengering.

Berbeza dengan Le’Glowry yang mempunyai kesan melembapkan dan tidak mengeringkan kulit.

Expiry date adalah 12 bulan selepas dibuka.

Proses postage mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami di SINI

Jangan risau, just inform semula je pada kami dan kami akan gantikan semula yang baru. Mohon hubungi customer service kami di SINI

Tak hilang. Malah kulit nampak lebih glowing masa berpeluh.

Le’Glowry © 2020. All Rights Reserved.

AM-G-11, Jalan Pandan Indah 3/3, Pandan Indah, 55100 Ampang, Selangor

Tel: +60 17 429 9208